Incepem cu ciupercile pe care le spalam si taiem mai mari. Le punem la fiert in apa cu sare si le dam un clocot, doua. Le scur
Incepem cu ciupercile pe care le spalam si taiem mai mari.
Le punem la fiert in apa cu sare si le dam un clocot, doua.
Le scurgem si pastram zeama.
Intre timp curatam ceapa si o taiem marunt. Tocam cele doua legaturi de marar.Intr-o cratita mai mare incingem ulei de masline si frigem ciupercile si ceapa 5-10 min. Adaugam zeama in care au fiert ciupercile, sosul tomat, mararul tocat, vinul, piperul. Lasam la foc mic sa fiarba circa o ora.
Se servseste cu smantana si galuste. Reteta Tocanita de ciuperci a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Ciuperci umplute cu parmezan,
Ciuperci umplute cu brinza,
Ciuperci in aluat Ciuperci umplute cu sunca si cascaval Ciuperci umplute cu sos de vin rosu
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii