Incepem cu ciupercile pe care le spalam si taiem mai mari. Le punem la fiert in apa cu sare si le dam un clocot, doua. Le scur
Incepem cu ciupercile pe care le spalam si taiem mai mari.
Le punem la fiert in apa cu sare si le dam un clocot, doua.
Le scurgem si pastram zeama.
Intre timp curatam ceapa si o taiem marunt. Tocam cele doua legaturi de marar.Intr-o cratita mai mare incingem ulei de masline si frigem ciupercile si ceapa 5-10 min. Adaugam zeama in care au fiert ciupercile, sosul tomat, mararul tocat, vinul, piperul. Lasam la foc mic sa fiarba circa o ora.
Se servseste cu smantana si galuste. Reteta Tocanita de ciuperci a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Ciuperci umplute cu parmezan,
Ciuperci umplute cu brinza,
Ciuperci in aluat Ciuperci umplute cu sunca si cascaval Ciuperci umplute cu sos de vin rosu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii