Se curata ciupercile, se spala si se taie de dimensiuni potrivite. Intr-o cratita, se pune uleiul la incins, se adauga ciupercile, impreuna cu sare s
Se curata ciupercile, se spala si se taie de dimensiuni potrivite. Intr-o cratita, se pune uleiul la incins, se adauga ciupercile, impreuna cu sare si piper, si se lasa la calit, pana cand scad si se inmoaie. Se adauga usturoiul pisat, spalat si curatat in prealabil. La nevoie se mai completeaza cu sare si piper.
Se serveste calda cu mamaliguta
Alte retete cu ciuperci pe care vi le recomandam
Ciuperci umplute

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii