Crabii se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare pana se desprinde carnea. Carnea de porc se taie felii subtiri, ceapa se taie, usturoiul se zdr
Crabii se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare pana se desprinde carnea. Carnea de porc se taie felii subtiri, ceapa se taie, usturoiul se zdrobeste, iar ciupercile se taie cubulete. Carnea de porc se amesteca cu carnea de crab, cu ceapa, ciupercile si usturoiul pisat. Se sareaza compozitia si se umplu crabii cu acest amestec. Se introduc la cuptor, pentru 10 minute, apoi se scot, se toarna galbenusul deasupra si se pun din nou in cuptor, pana se rumenesc.
Crabii se servesc fierbinti.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii