Crabii se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare pana se desprinde carnea. Carnea de porc se taie felii subtiri, ceapa se taie, usturoiul se zdr
Crabii se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare pana se desprinde carnea. Carnea de porc se taie felii subtiri, ceapa se taie, usturoiul se zdrobeste, iar ciupercile se taie cubulete. Carnea de porc se amesteca cu carnea de crab, cu ceapa, ciupercile si usturoiul pisat. Se sareaza compozitia si se umplu crabii cu acest amestec. Se introduc la cuptor, pentru 10 minute, apoi se scot, se toarna galbenusul deasupra si se pun din nou in cuptor, pana se rumenesc.
Crabii se servesc fierbinti.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii