Bibanul este un peste alb, delicios si satios, care merge de minune alaturi de un vin alb de buna calitate.
Se face cu mixerul un piure din usturoi zdrobit, patrunjel, rozmarin si 3 linguri de ulei de masline.
Amestecul se introduce in burta pestilor curatati, care se aseaza in tav, pe folie de aluminiu si se dau la cuptor pentru 30 de minute.
Se caleste in restul de ulei ceapa tocata marunt, se adauga rosiile taiate cubulete si maslinele verzi, sare si piper. Se lasa pe foc 2-3 minute.
Bibanul se serveste cu sosul de rosii si masline verzi.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu ciresePentru ca suntem in postul Craciunului si sunt forte multe zile cu dezlegare la peste, va prezint o reteta delicioasa...
Macrou cu sos de rosii la cuptorUn desert simplu dar de efect.
Banuti de ciocolata cu ricotta si capsuniReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii