Bibanul curatat si spalat, se taie in lung, de-a lungul sirii spinarii. Se scot oasele mari si carnea se taie bucati. Se pune pe o tabla groasa, se p
Bibanul curatat si spalat, se taie in lung, de-a lungul sirii spinarii. Se scot oasele mari si carnea se taie bucati. Se pune pe o tabla groasa, se presara cu sare si cand s-a infierbantat se pun bucatile de peste sa se friga pe ambele parti. Alaturat se pregateste un vas cu capac, in care se pun cimbrul, uleiul, feliute de usturoi. Imediat ce pestele s-a prajit se pune in vas si se picura cateva picaturi de ulei peste pestele cald, apoi se presara cu feliute de usturoi si cimbru. Se acopera repede si se lasa asa 15 minute. Se face saramura din apa si sare si se toarna peste peste.
Se serveste bibanul, fara piele, cu mamaliguta calda.
Alte retete:
Pastrav la cuptor
Ardei umpluti
Placinta de dovleac
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiEu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouNu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii