Biban la gratar este o reteta simpla de peste prajit ce poate fi pregatita in zilele cu dezlegare la peste.
Bibanul proaspat se curata de maruntaie, nu si de solzi. In interior se introduce un varf de cutit de unt, 2-3 frunze de patrunjel, 2-3 frunze de leustean si o felioara de lamaie, piper si sare. Se pune la gratar, la jar potrivit de puternic si se intoarce de 2-3 ori de pe o parte pe alta, pentru a se patrunde bine.
Pestele se intoarce intotdeauna in jurul coloanei sirei spinarii pentru a evita scurgerea ingredientelor din abdomen.
Aparatul Philips Multicooker are 2 functii foarte atractive pentru mine: posibilitatea de a prepara iaurt si functia de gatire la aburi
se serveste cu garnitura preferata, dar de poate servi si numai cu lamaie, sare si putin piper, pentru a se aprecia gustul pestelui. Pielea cu solzi se desprinde usor, lasand pestele usor de savurat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii