Taiem calmarul in inele de jumatate de cm, iar anunchiul de tentacule in jumatate. Se curata crevetii, se lasa doar coditele. Se asaza 50 ml de apa i
Taiem calmarul in inele de jumatate de cm, iar anunchiul de tentacule in jumatate.
Se curata crevetii, se lasa doar coditele.
Se asaza 50 ml de apa intr-o tigaie medie, se adauga uleiul, otetul, vinul, usturoiul, mirodeniile, 1/2 de lingurita sare si piper si se lasa la foc potrivit 10 minute.
Dam amestecul la foc iute. Adaugam crevetii, lasam un minut si adaugam calmarul, se lasa doar 30 de secunde.
Se rastoarna totul intr-un bol de iena, se adauga ardeiul gras, ardeiul iute si lamaia.
Se amesteca si se lasa la frigider peste noapte.
A doua zi se aduce salata la temperatura camerei pentru a fi servita.
Se serveste pe un platou sau in cupe individuale cu maslinele si patrunjelul presarate.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii