Pentru caras prajit pestele se curata, se spala, se sareaza si se portioneaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe. Pestele se trece prin lapte si faina amestecata cu boia.
Pentru caras prajit pestele se curata, se spala, se sareaza si se portioneaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe. Pestele se trece prin lapte si faina amestecata cu boia. Se prajeste in ulei.
Carasul prajit se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii