Chiftelele cu peste se pot prepara rapid cu un sos de legume. Ingredientele necesare retetei sunt: ton, legume de vara, condimente
Orice retete presupune chiftele inseamna un deliciu culinar, mai ales daca acestea sunt preparate cu carne de peste. Prepara chiftelele de peste cu sos de legume astfel: tonul se amesteca cu ceapa taiata, oaule, pesmetul, condimente si verdeata. Punem amestecul in frigider. Legumele le punem la calit in unt cu ceapa. Punem faina, amestecam energem si stingem cu vin. Condimentam cu sare si piper. In acest sos asezam chiftelele din amestecul dat la rece facut bilute. Dam tava la cuptor timp de 30 de minute. Se servesc cu verdeata.
Alte retete cu peste recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii