Transele de peste nu trebuie sa fie groase (aproximativ 1 cm). In vasul de lut se pun feliile de kaiser rumenite in prealabil, ceapa prajita (taiata s
Transele de peste nu trebuie sa fie groase (aproximativ 1 cm). In vasul de lut se pun feliile de kaiser rumenite in prealabil, ceapa prajita (taiata solzisori) si un strat de peste. Apoi se pune un strat de cartofi taiati rondele. Se repeta straturile, daca mai este loc in vas. Se acopera totul cu apa si se pune vasul la fiert. Se inlocuieste apa care se evapora cu lapte cald.
Se serveste foarte cald
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn desert delicios pentru copii si nu numai!
Orez cu lapte si sos de capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii