Transele de peste nu trebuie sa fie groase (aproximativ 1 cm). In vasul de lut se pun feliile de kaiser rumenite in prealabil, ceapa prajita (taiata s
Transele de peste nu trebuie sa fie groase (aproximativ 1 cm). In vasul de lut se pun feliile de kaiser rumenite in prealabil, ceapa prajita (taiata solzisori) si un strat de peste. Apoi se pune un strat de cartofi taiati rondele. Se repeta straturile, daca mai este loc in vas. Se acopera totul cu apa si se pune vasul la fiert. Se inlocuieste apa care se evapora cu lapte cald.
Se serveste foarte cald
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii