Cod in vas de lut

Transele de peste nu trebuie sa fie groase (aproximativ 1 cm). In vasul de lut se pun feliile de kaiser rumenite in prealabil, ceapa prajita (taiata s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 8 transe de cod
  • cateva felii kaiser
  • 1 ceapa mare
  • 300 g cartofi
  • 1/2 litri lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Transele de peste nu trebuie sa fie groase (aproximativ 1 cm). In vasul de lut se pun feliile de kaiser rumenite in prealabil, ceapa prajita (taiata solzisori) si un strat de peste. Apoi se pune un strat de cartofi taiati rondele. Se repeta straturile, daca mai este loc in vas. Se acopera totul cu apa si se pune vasul la fiert. Se inlocuieste apa care se evapora cu lapte cald.
Se serveste foarte cald

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori