Curatam pestele pestele si presaram peste sare si piper. Lasam sa se condimenteze 30 minute. Batem ouale, adaugam berea, sarea, piperul si amestecam p
Curatam pestele pestele si presaram peste sare si piper. Lasam sa se condimenteze 30 minute.
Batem ouale, adaugam berea, sarea, piperul si amestecam poana obtinem un aluat de consistenta unei smantani.
Separat taiem si curatam ceapa.
Stergem pestii cu prosoape de hartie, ii trecem prin aluat si ii prajim pe ambele parti.
Rumenim rondelele de ceapa si cand devin sticloase presaram peste zahar si se mai prajesc pana se izeaza.
Alte retete cu peste
Zacusca peste
Plachie din salau
Peste la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii