Curatam pestele pestele si presaram peste sare si piper. Lasam sa se condimenteze 30 minute. Batem ouale, adaugam berea, sarea, piperul si amestecam p
Curatam pestele pestele si presaram peste sare si piper. Lasam sa se condimenteze 30 minute.
Batem ouale, adaugam berea, sarea, piperul si amestecam poana obtinem un aluat de consistenta unei smantani.
Separat taiem si curatam ceapa.
Stergem pestii cu prosoape de hartie, ii trecem prin aluat si ii prajim pe ambele parti.
Rumenim rondelele de ceapa si cand devin sticloase presaram peste zahar si se mai prajesc pana se izeaza.
Alte retete cu peste
Zacusca peste
Plachie din salau
Peste la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii