Ghimbirul se taie impreuna cu usturoiul rondele si se pun la calit, pe foc mic. Se adauga apoi cotletele de rechin, mierea si vinul si se amesteca di
Ghimbirul se taie impreuna cu usturoiul rondele si se pun la calit, pe foc mic. Se adauga apoi cotletele de rechin, mierea si vinul si se amesteca din cand in cand, sa se rumneasca frumos pe toate partile carnea. Daca sosul scade, se mai adauga apa si se potriveste la gust de sare.
Se servesc calde cu diferite garnituri de legume.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Placinta de dovleac Friptura de vita la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii