Crapul cu suc de rosii este o mancare de peste si legume delicioasa si sanatoasa ce poate fi servita si la mese festive. Pestele se taie felii, se sareaza si se pipereaza.
Crapul cu suc de rosii este o mancare de peste si legume delicioasa si sanatoasa ce poate fi servita si la mese festive. Pestele se taie felii, se sareaza si se pipereaza, apoi se da prin faina de grau, dupa care se prajeste in ulei incins si se da deoparte. in tava punem ceapa taiata pestisori, o prajim, apoi adaugam vinul, lamaia curatata, sucul de rosii, sare, piper si foi de dafin. Lasam sa dea cateva clocote, apoi punem in tava pestele si turnam sosul peste peste, dupa care dam la cuptor timp de douazeci de minute. La rece, crapul cu suc de rosii se poate pastra si 2-3 saptamani.
Crapul cu suc de rosii se poate servi imediat sau dupa 3-4 zile.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii