Pentru crap cu verdeata si vin alb pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ardeiul gras si ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru crap cu verdeata si vin alb pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ardeiul gras si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mici. Patrunjelul si mararul se spala si se taie bucati mai mari. Rosiile proaspete se curata, se spala si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Se unge o tava cu 50 ml ulei, se aseaza bucatile de peste, se presara cu sare si se introduce la cuptor timp de 10 minute. Se adauga 50 ml apa. Ceapa, ardeiul gras, pasta de tomate sarea si piperul, cimbrul, cartofii, patrunjelul si mararul se inabusa in 50 ml ulei. Se fierb 5 minute. in compozitia obtinuta se aseaza bucatile de peste; peste ele se pun rosiile si se introduc la cuptor 10-12 minute. Cu 5 minute inainte de a fi scos din cuptor, se adauga vinul.
Crapul cu verdeata si vin alb se serveste rece sau cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii