Crap in saramura

Crapul se curata de solz, de oase si de maruntaie, dupa care se taie bucati. Se presara apoi cu sare si se pun bucatile de peste la fript, intr-o tig

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap
  • pentru saramura: 1 pahar cu apa
  • 1 lingurita sare
  • 4-5 catei de usturoi
  • cimbru
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Crapul se curata de solz, de oase si de maruntaie, dupa care se taie bucati. Se presara apoi cu sare si se pun bucatile de peste la fript, intr-o tigaie. Separat, intr-un alt vas se pune cimbru, ulei si felii de usturoi. Dupa ce s-a prajit pestele, se adauga in vas si se amesteca cu cimbrul, uleiul si usturoiul. Se tine aproximativ 15 minute acoperit. Se face saramura din apa si sare si se toarna peste peste.


Se serveste rece.

Alte retete:

Placinta de dovleac

Ciuperci umplute

Papanasi fierti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci