Crapul se curata de solz, de oase si de maruntaie, dupa care se taie bucati. Se presara apoi cu sare si se pun bucatile de peste la fript, intr-o tig
Crapul se curata de solz, de oase si de maruntaie, dupa care se taie bucati. Se presara apoi cu sare si se pun bucatile de peste la fript, intr-o tigaie. Separat, intr-un alt vas se pune cimbru, ulei si felii de usturoi. Dupa ce s-a prajit pestele, se adauga in vas si se amesteca cu cimbrul, uleiul si usturoiul. Se tine aproximativ 15 minute acoperit. Se face saramura din apa si sare si se toarna peste peste.
Se serveste rece.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Ciuperci umplute
Papanasi fierti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii