Crap in saramura

Ceapa, morcovul, arpagicul se curata, se spala si se toata marunt. Se pun apoi la fiert cu vinul, otetul sarea, piperul, cimbrul si foaia de dafin. P

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 3-4 bucati arpagic
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 foaie dafin
  • 1 pahar vin alb
  • 6 lingurite otet
  • sare
  • boabe de piper
  • 1 crap

Mod de preparare

Ceapa, morcovul, arpagicul se curata, se spala si se toata marunt. Se pun apoi la fiert cu vinul, otetul sarea, piperul, cimbrul si foaia de dafin. Pestele se curata de solzi si maruntaie si se taie felii, dupa care se aseaza intr-un vas. Se toarna deasupra sosul si se introduce la cuptor, la fiert.


Se serveste cald, cu sosul marinat.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Bors de peste

Pastrav la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc