Crap pane

1.Se spala crapul, se sareaza. Se curata ciupercile si se taie in cubulete marunte, apoi se pune in apa cu putina zeama de lamaie. Se curata marul de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 felii de crap curatat
  • 50 g ciuperci
  • zeama de pe o lamaie
  • 1 mar
  • 1 sfecla mai mica fiarta
  • Pentru pane:
  • faina
  • ou
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • Pentru sos:
  • 1 sticla de maioneza
  • 2 linguri de vin alb sec
  • 4 linguri de frisca
  • 2 lingurite rase de piper cayenne (sau piper alb macinat)
  • 1 lingurita de crema de ceapa rosie
  • 1 lingurita de zahar pudra

Mod de preparare

1.Se spala crapul, se sareaza. Se curata ciupercile si se taie in cubulete marunte, apoi se pune in apa cu putina zeama de lamaie. Se curata marul de coaja, iar pulpa impreuna cu sfecla se taie in cubulete marunte.

2.Dam pestele prin faina, ou si pesmet, apoi prajim in ulei fierbinte dar nu prea incins.

3.Pregatim sosul Csiki: Fierbem ciupercile in apa cu zeama de lamaie, le strecuram si le lasam sa se raceasca.

4.Amestecam maioneza cu vin si frisca. Adaugam crema de ceapa rosie, marul, sfecla, ciupercile racite si piperul, zaharul pudra si 2-3 linguri de zeama de lamaie.

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori