Pentru crap pescaresc pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ardeiul gras se curata, se spala, se taie fasii.
Pentru crap pescaresc pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ardeiul gras se curata, se spala, se taie fasii. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Usturoiul si patrunjelul verde se curata, se spala, se taie marunt. Bucatile de crap se aseaza in tava cu 50 ml ulei, cimbru, piper, se introduc in cuptor si se frig. Se adauga ardei gras, 50 ml ulei, rosii, pasta de tomate, usturoi si piper; tava se introduce din nou in cuptor, pentru inca 15 minute. Spre sfarsitul fierberii, se stropeste cu vin.
Crapul pescaresc se serveste cald sau rece, cu patrunjel verde deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii