Pentru crap unguresc pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii, ceapa si ardeiul gras, se curata, se spala si se taie felii subtiri.
Pentru crap unguresc pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii, ceapa si ardeiul gras, se curata, se spala si se taie felii subtiri. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie marunt. Costita se taie fasii subtiri. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml de apa. Pestele uns cu 50 ml ulei se aseaza in tava si se introduce la cuptor cca 8 minute. Ceapa, cartofii si ardeii se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa. Se adauga pasta de tomate, cimbru, costita, boia, smantana, sare, piper si cca 250 ml apa. Legumele se aseaza intr-o tava, peste care se vor pune bucatile de peste si jumatati de rosii deasupra; se introduce la cuptor 78 minute.
Crapul unguresc se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii