Pentru crap unguresc pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii, ceapa si ardeiul gras, se curata, se spala si se taie felii subtiri.
Pentru crap unguresc pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii, ceapa si ardeiul gras, se curata, se spala si se taie felii subtiri. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie marunt. Costita se taie fasii subtiri. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml de apa. Pestele uns cu 50 ml ulei se aseaza in tava si se introduce la cuptor cca 8 minute. Ceapa, cartofii si ardeii se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa. Se adauga pasta de tomate, cimbru, costita, boia, smantana, sare, piper si cca 250 ml apa. Legumele se aseaza intr-o tava, peste care se vor pune bucatile de peste si jumatati de rosii deasupra; se introduce la cuptor 78 minute.
Crapul unguresc se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii