Tocam ceapa; taiem cuburi sfecla si marul. Adaugam peste otet, vin, zahar si 2 lg suc de lamaie. Lasam la marinat 30 min. Amestecul de sfecla se toarn
Tocam ceapa; taiem cuburi sfecla si marul. Adaugam peste otet, vin, zahar si 2 lg suc de lamaie. Lasam la marinat 30 min.
Amestecul de sfecla se toarna intr-o oala si se lasa la fiert 20 min. Saram si piperam. Lasam la racit.
Dezosam pestele si pasam carnea cu 2 lilnguri suc de lamaie si smantana.
Se rade hreanul si se adauga in crema de peste.
Piperam si dam la frigider 2 ore.
Este o reteta care se poate servi ca aperitiv
Adaugam patrunjelul in compozitia de sfecla.. Se serveste cu crema de peste.
Alte retete cu peste:
Zacusca de peste
Peste marinat
Bors de peste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii