Reteta de dorada cu rozmarin este una din cele mai simple dintre retetele cu peste de pe culinar.ro. Aveti nevoie de peste dorada, cartofi, vin, ulei si usturoi.
Pestele se curata, apoi se lasa la scurs. Se unge cu ulei, se condimenteaza cu sare si piper. Cartofii se curata si se taie rondele, apoi se aranjeaza intr-o tava unsa cu ulei. Se pun deasupra pestii, rozmarinul si se baga in cuptor la 180 grade. Se stropesc din cand in cand cu vin si apa, ca sa nu se usuce. Se taie rosiile jumatati si se asaza deasupra cartofilor. Dupa ce s-au copt, se stropesc cu otetul aromat si se scot din cuptor.
Pestele se serevste cu mujdei de usturoi si rozmarin.
Alte retete:
Legume la cuptor
Pulpe de pui la cuptor
Cartofi la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii