Dorada in aluat este o reteta delicioasa de peste la cuptor, copt in aluat. Este o mancare cu peste gustoasa.
Cei doi pești se curata de intestine, se spală foarte bine și se lasă la scurs. Se condimentează cu condimentul preferat sau doar sare și piper.
Din faina, smântână, untul moale și praf de copt se frământă un aluat ferm dar elastic. Aluatul se împarte în doua, din fiecare parte întinzându-se o foaie cu care se îmbracă fiecare peste astfel încât sa imite cât mai bine pestele. In dreptul burților se fac mici crestături pentru a permite ieșirea aburului.
se ung peștii cu ou bătut si se presară semințe. Se dau la cuptor, la foc mic 30 minute pana se rumenește aluatul frumos.
La Philips Multiccoker imi place foarte mult funcția care permite păstrarea vitaminelor prin valva ajustabila și funcția de păstrare la cald a mâncării.
Langa o salata verde
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii