Dorada in sos de lamaie este o mancare delicios de simplu de pregatit. Gustul proaspat la sosului de lamaie se potriveste perfect cu pestele la cuptor.
Intr-un vas de yena se pune uleiul, usturoiul tocat la cutit, zeama de la o lamaie.
Pestele se sareaza si pipereaza. Se pune in vasul de yena. se adauga si vinul. Se da la cuptor.
Dupa circa 25 minute se intoarce pestele.
Se tine la cuptor pana scade amestecul de lichid.
Piure:
Se fierb cartofii si telina curatata. Se dau prin presa, se aduga untul si laptele. Se fierb pe plita.
Se pune pestele, piureul si se toarna sosul acrisor format peste peste.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii