Se curata dorada si se cresteaza putin pe lateral. Se condimenteaza pestele cu sare si piper, dupa gust. Se pun cateva bucatele de unt intr-o tava, s
Se curata dorada si se cresteaza putin pe lateral. Se condimenteaza pestele cu sare si piper, dupa gust. Se pun cateva bucatele de unt intr-o tava, se pun cateva bucatele de unt, ceapa si usturoiul tocate marunt, iar deasupra se asaza pestele. Se toarna vinul, apoi se lasa tava in cuptor, inca 15 minute. Se adauga ciupercile si putin ulei de masline, spre final.
Se serveste cald, cu garnitura de cartofi copti, ornat cu patrunjel verde.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor Friptura de vita la cuptor Placinta de dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii