Presara feliile de peste cu sare, piper macinat si condimente pentru grill. Aseaza-le strans una langa cealalta intr-un vas. Presara cu ceapa rosie t
Presara feliile de peste cu sare, piper macinat si condimente pentru grill. Aseaza-le strans una langa cealalta intr-un vas. Presara cu ceapa rosie tocata marunt, usturoi pisat, vegeta si stropeste cu suc de lamaie si ulei. Tine pestele acoperit cel putin o noapte. Scoate feliile din saramura si prajeste-le peste jaratic pe ambele parti, in timp ce le ungi cu saramura ramasa.
Alte retete recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii