Decongeleaza feliile de peste de mare la temperatura camerei. Curata si taie bucati ciupercile, dupa care pune-i peste ceapa calita. Lasa-i la inabusi
Decongeleaza feliile de peste de mare la temperatura camerei. Curata si taie bucati ciupercile, dupa care pune-i peste ceapa calita. Lasa-i la inabusit si prajeste-i. Asezoneaza cu sare si piper. Poti adauga si patrunjel tocat marunt si 1-2 catei de usturoi pisati.
Prepara sosul besamel. Unge o tava din teflon cu ulei, aseaza feliile de peste presarate cu sare. Pune tocanita peste feliile de peste si presara bine fiecare felie cu cascaval ras. Prajeste preparatul pana se rumeneste cascavalul.
Alte retete recomandate:
Ciuperci cuptor
Ciuperci umplute
Zacusca de peste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii