Unge tava cu unt, amesteca smantana cu 2 linguri de ulei si amestecul de condimente. Aseaza feliile de peste in tava sau intr-un vas termorezistent si
Unge tava cu unt, amesteca smantana cu 2 linguri de ulei si amestecul de condimente. Aseaza feliile de peste in tava sau intr-un vas termorezistent si toarna smantana cu condimente peste ele. Acopera vasul cu folie de aluminiu si pune-o la frigider pentru o zi. Ziua urmatoare prajeste feliile de peste in cuptorul preincalzit.
Serveste pestele cu cartofi fierti in coaja si decoreaza-l cu rondele de lamaie.
Alte retete peste recomandate
Salata de spanac verde
Tocanita de pui
sos tartar
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii