File de peste cu ciuperci

Se scot fileuri din peste, se asaza intr-un vas care rezista la cuptor, peste un strat de sos alb pentru peste amestecat cu smintina, un strat de casc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • ¼ kg ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 1 pahar smintina
  • 1 pahar lapte sau zeama in care a fiert pestele
  • 2 linguri faina
  • 2linguri unt
  • sare

Mod de preparare

Se scot fileuri din peste, se asaza intr-un vas care rezista la cuptor, peste un strat de sos alb pentru peste amestecat cu smintina, un strat de cascaval ras si bucatele, un strat de ciuperci inabusite cu bucati de unt. Se acopera pestele cu sos alb, ciuperci, cascaval si smintina. Se da la cuptor sa se rumeneasca, se serveste fierbinte in acelasi vas. Preparatul acesta se poate face si din resturi de peste. In momentul cind se serveste se mai adauga unt proaspat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci