File de peste cu ierburi

Lasa pestele la decongelat, stropeste-l cu suc de lamaie si presara cu frunze de tarhon. Aseaza feliile intr-o tava sau vas termorezistent uns cu unt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g file merluccius
  • 60 g unt
  • suc de lamaie
  • frunza de tarhon
  • sare

Mod de preparare

Lasa pestele la decongelat, stropeste-l cu suc de lamaie si presara cu frunze de tarhon. Aseaza feliile intr-o tava sau vas termorezistent uns cu unt, aseaza bucatele de unt si prajeste-le in cuptorul incins, pana se rumenesc. (Este bine ca la inceput sa acoperi pestele cu folie de aluminiu, incat sa nu devina prea uscat.)

Este recomandat sa incerci si cu alte ierburi in afara de tarhon.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori