Feliile de peste se presara cu sare si leustean taiat marunt, apoi se pune pe fundul unui castron. Morcovii si telina se taie in felii subtiri, apoi
Feliile de peste se presara cu sare si leustean taiat marunt, apoi se pune pe fundul unui castron. Morcovii si telina se taie in felii subtiri, apoi se pun in ulei incins, impreuna cu mazare si porumb, punem sare si patrunjel taoat marunt, apoi prajim timp de 4-5 minute. Apoi turnam zarzavaturile peste feliile de peste, turnam o jumatate de deget de apa, apoi prajim in cuptor cald mediu, pana se inmoaie totul.
Alte retete recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii