Se caramelizeaza zaharul intr-o cratita. In alta cratita incalzim vinul. Cand e complet topit zaharul dam focul incet si turnam jumatate din cantitate
Se caramelizeaza zaharul intr-o cratita. In alta cratita incalzim vinul.
Cand e complet topit zaharul dam focul incet si turnam jumatate din cantitatea de vin, pana obtinem un sirop.
Intr-o tava cu margini inalte, unsa cu ulei punem feliile de peste. Turnam restul de vin si dam la cuptorul incins.
Cand e gata punem cate o felie de lamaie, turnam deasupra siropul si mai tinem la cuptor 5 minute
Alte retete de peste
Peste la cuptor cu lamaie
Rulouri cu macrou
Macrou in folie la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii