Taiati si scoateti oasele de la peste. Se da cu sare si piper si se prajeste inabusit in ulei, circa 10 minute. Se toaca marun
Taiati si scoateti oasele de la peste.
Se da cu sare si piper si se prajeste inabusit in ulei, circa 10 minute.
Se toaca marunt usturoiul si se paseaza.
Amestecati usturoiul pisat cu galbenusul oului de gaina si frecati cu o lingura de lemn, adaugati treptat ulei de masline pana cand obtineti o pasta densa.
Spalati rucola si ardeiul gras si tocati ardeiul julienne. Puneti intr-un castron rucola si ardeiul tocat, adaugati
uleiul de masline, zeama de lamaie si potriviti de sare si piper. Amestecati.
Serviti salata cu fileul de salau cald si cu maioneza de usturoi.
Decorati cu oua de prepelita fierte si taiate in jumatati si cu feliute de lamaie.
Alte retete peste
Peste marinat
Salata cu peste
Friptura cu somon
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii