Fileul de salau cu portocale este o mancare de peste mediteraneana foarte delicioasa. Se curata pestele, se spala si se curata de piele. Dam pestele cu sare si piper.
Fileul de salau cu portocale este o mancare de peste mediteraneana foarte delicioasa. Se curata pestele, se spala si se curata de piele. Dam pestele cu sare si piper, apoi il dam prin faina de grau, dupa care il prajim in unt pe ambele parti. Spre finalul prajirii, adaugam in cratita doua felii de lamaie. Asezam pestele pe farfurie, decorat cu crutoane marunte peste peste si pe margini cu felii de portocala prajite in ulei.
Fileul de salau cu portocale se serveste cu felii de portocale prajite in ulei.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macFaina si ouale se pun cu cel putin sase ore inainte in camera de lucru incalzita, iar faina se cerne in prealabil. Se prepara...
Cozonac moldovenescTaie pieptul de pui file in asa fel incat sa obtii o felie mai mare. Bate-o putin si unge-o cu mustar. Presara ceapa rosie...
Frigarui de puiRosiile se taie clini, gogosarul si adreii se taie cubulete. Se amesteca cu uleiul, sarea si piperul. La servire se adauga...
AntistresE o toamna tarzie, perfecta pentru supe calde si delicioase. Pentru ca ador dovleacul, dar si ciupercile, si pentru ca mi-am...
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padureDragii mei bucătărași, au trecut 5 ani frumoși de când sunt alături de voi și m-am gândit să-i serbez cu...
Desert tort aniversar - 5 ani de bucatarasIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii