Fileul de salau cu portocale este o mancare de peste mediteraneana foarte delicioasa. Se curata pestele, se spala si se curata de piele. Dam pestele cu sare si piper.
Fileul de salau cu portocale este o mancare de peste mediteraneana foarte delicioasa. Se curata pestele, se spala si se curata de piele. Dam pestele cu sare si piper, apoi il dam prin faina de grau, dupa care il prajim in unt pe ambele parti. Spre finalul prajirii, adaugam in cratita doua felii de lamaie. Asezam pestele pe farfurie, decorat cu crutoane marunte peste peste si pe margini cu felii de portocala prajite in ulei.
Fileul de salau cu portocale se serveste cu felii de portocale prajite in ulei.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii