Pentru file de salau rasol pestele se portioneaza si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Oul se spala sub jet de apa rece.
Pentru file de salau rasol pestele se portioneaza si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Oul se spala sub jet de apa rece; se separa albusul de galbenus. Lamaia se spala, se taie sferturi si i se extrage sucul. Faina se cerne. Fileurile de salau se fierb in apa cu sare si ceapa. in untul incalzit se adauga faina dizolvata in zeama in care a fiert pestele, se completeaza cu restul de zeama si se fierbe 10 minute. Catre sfarsitul fierberii, se adauga galbenusul de ou, sare, vin, suc de lamaie. Cand sosul este gata, se strecoara peste felurile de peste aranjate pe platou.
Fileul de salau rasol se serveste cald, cu sos de vin si garnitura de cartofi.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiAceasta reteta am adus-o din Basarabia.O puteti intalni in fiecare restaurant deacolo.E extrem de apreciata mai ales dupa...
Zeama de cocos in stil Basarabean
Comentarii