Pentru file de salau rasol pestele se portioneaza si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Oul se spala sub jet de apa rece.
Pentru file de salau rasol pestele se portioneaza si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Oul se spala sub jet de apa rece; se separa albusul de galbenus. Lamaia se spala, se taie sferturi si i se extrage sucul. Faina se cerne. Fileurile de salau se fierb in apa cu sare si ceapa. in untul incalzit se adauga faina dizolvata in zeama in care a fiert pestele, se completeaza cu restul de zeama si se fierbe 10 minute. Catre sfarsitul fierberii, se adauga galbenusul de ou, sare, vin, suc de lamaie. Cand sosul este gata, se strecoara peste felurile de peste aranjate pe platou.
Fileul de salau rasol se serveste cald, cu sos de vin si garnitura de cartofi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii