Fileul de salau cu sos de capere si cartofi este o mancare cu peste si legume delicioasa si sanatoasa. Pestele se condimenteaza si se lasa jumatate de ora.
Fileul de salau cu sos de capere si cartofi este o mancare cu peste si legume delicioasa si sanatoasa. Pestele se condimenteaza si se lasa sa stea timp de o jumatate de ora, apoi se da prin faina, prin ou batut si se frige in ulei incins. Dupa prajire se aseaza pe un platou decorat cu salata verde, se orneaza cu felii de lamaie si garnitura de cartofi natur. Se presara pe deasupra cu patrunjel, iar peste peste se toarna un sos facut din trei linguri de ulei, zeama de la o lamaie, sare, trei linguri de capere si patrunjel tocat. Se pun toate intr-un castron si se bat bine cu telul, apoi se aseaza pestele prajit si ornat cu lamaie.
Fileul de salau cu sos de capere se serveste ornat cu lamaie.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseC'est très bon ! :D
Pancakes cu mascarpone si fructe de padurePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii