Pentru file siberian de morun sau nisetru pestele se spala. Ceapa, patrunjelul radacina, pastarnacul radacina, morcovii si telina radacina, se curata, se spala.
Pentru file siberian de morun sau nisetru pestele se spala. Ceapa, patrunjelul radacina, pastarnacul radacina, morcovii si telina radacina, se curata, se spala, se taie felii. Aspicul (125g) se topeste si se amesteca cu maioneza. Restul de aspic se taie marunt. Gogosarii se spala si se taie in diferite forme. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, ceapa, telina, piperul boabe, foile de dafin si sarea se fierb in apa clocotita. Se adauga fileul de morun si se continua fierberea 10 minute. Fileul fiert se raceste, se taie felii. Salata à la russe se monteaza pe platou; deasupra se aseaza bucatele de peste si se toarna compozitia de mancare cu aspic.
Fileul siberian de morun sau nisetru se serveste rece, cu decor de gogosari rosii, legume fierte in diferite forme si bucati de aspic.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii