File siberian de morun sau nisetru

Pentru file siberian de morun sau nisetru pestele se spala. Ceapa, patrunjelul radacina, pastarnacul radacina, morcovii si telina radacina, se curata, se spala.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • filé de morun/nisetru - 500 g
  • maioneza - 100 g
  • aspic - 250 g
  • salata à la russe - 750 g
  • morcovi - 25 g
  • ceapa - 25 g
  • gogosari rosii - 25 g
  • patrunjel radacina - 25 g
  • pastarnac radacina - 25 g
  • telina radacina - 25 g
  • foi de dafin
  • piper boabe si sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru file siberian de morun sau nisetru pestele se spala. Ceapa, patrunjelul radacina, pastarnacul radacina, morcovii si telina radacina, se curata, se spala, se taie felii. Aspicul (125g) se topeste si se amesteca cu maioneza. Restul de aspic se taie marunt. Gogosarii se spala si se taie in diferite forme. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, ceapa, telina, piperul boabe, foile de dafin si sarea se fierb in apa clocotita. Se adauga fileul de morun si se continua fierberea 10 minute. Fileul fiert se raceste, se taie felii. Salata à la russe se monteaza pe platou; deasupra se aseaza bucatele de peste si se toarna compozitia de mancare cu aspic.

Fileul siberian de morun sau nisetru se serveste rece, cu decor de gogosari rosii, legume fierte in diferite forme si bucati de aspic.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci