Se dau file-ul de peste prin faina, intr-o tigaie se incinge un pic de ulei de masline iar cand s-a incalzit incepem sa prajim file-ul pana se rumenes
Se dau file-ul de peste prin faina, intr-o tigaie se incinge un pic de ulei de masline iar cand s-a incalzit incepem sa prajim file-ul pana se rumenesc un pic intre timp se arunca in tigaie catelul de usturoi pisat. Dupa ce se intoarce de pe o parte pe alta cu usturoiul, se adauga jumatate din paharul de vin alb si se lasa 1 minut. Dupa aceea se adauga rosiile taiate pe jumatate, patrunjelul si cateva frunze de busuioc, sare, dupa care se pune restul de vin(toata procedura se face la foc mic).
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii