Se maruntesc/macina ceapa,cu verdeturile,prima data Dupa care se adauga morcoviorul si ardeiul.Legumele maciante,se pun intr-un castron larg,se co
Se maruntesc/macina ceapa,cu verdeturile,prima data
Dupa care se adauga morcoviorul si ardeiul.Legumele maciante,se pun intr-un castron larg,se condimenteaza cu sare,piper,granulat de usturoi,eventual chili.Nu uitati uleiul(2-3 linguri.
Pensulam o tava antiaderenta cu ceva ulei,punem bucatile de filet,stropite cu zeama de lamiie.Daca materialul pentru crusta nu e destul de condimentat,condimentati somonul.
Tapetati bucatile de filet ,dupa care bagati tava in cuptorul incalzit in prealabil,la 200 °C .
Rumeniti,dupa plac
Se serveste cu cartofi natur,stropiti cu unt si verdeata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii