Pentru fileul de salau pane se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface exact in doua, in lungirne. Se curata de piele, se scoate sira spinarii.
Pentru fileul de salau pane se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface exact in doua, in lungirne. Se curata de piele, se scoate sira spinarii si se observa sa nu mai ramina oase. Se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se da prin faina, apoi prin ou si prin pesmet si se prajeste in ulei fierbinte.
Fileul de salau pane se serveste cu maioneza sau cu lamaie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii