Se desface carnea de nisetru in fileuri. Morcovii se rad pe razatoarea mica. Se potriveste de sare si piper pestele dupa care se aseaza morcovii intr
Se desface carnea de nisetru in fileuri. Morcovii se rad pe razatoarea mica. Se potriveste de sare si piper pestele dupa care se aseaza morcovii intr-un vas uns cu ulei. Se adauga cimbru si putina zeama de lamaie iar deasupra se pun fileurile de peste. Se stropeste pestele cu lamaie, se acopera cu o hartie pergament unsa cu ulei si se introduce in cuptorul incalzit sa se coaca aproximativ 20 de minute. Intre timp se fierbe orezul, care se foloseste ca si garnitura la peste. Dupa ce s-a fiert pestele, se scoate din cuptor si se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt
Se serveste cald.
Alte retete:
Ardei umpluti
Chiftele
Mancare de mazare
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii