Frigaruile sunt un mod realmente usor si delicios prin care poti sa pregatesti o masa. Te-ai saturat de clasicele frigarui cu carne de porc si pui? Incearca frigaruile cu somon aromat.
Pregateste gratarul din timp, focul trebuie sa fie mediu. Amesteca oregano, semintele de susan, cuminul, sarea si fulgii de chilli intr-un bol.
Incepe sa pui pe frigarui cu bucati de somon si termina tot cu bucati de somon. Printre ele alterneaza feliile de lime si lamaie. Unge cu ulei de masline si asezoneaza cu amestecul de condimente.
Pune pe gratar frigaruile intorcandu-le din cand in cand pana ce carnea devine opaca, 5-8 minute.
Sfat: Pentru ca in timp ce se fac bucatile de carne sa nu se mai roteasca pe frigaruie, foloseste doua betigase paralele pe care sa asezi somonul si feliile de lamaie.
Serveste frigaruile de somon aromat alaturi de legume pe gratar.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCea mai buna mancare de fasole o fac eu! Stiati, nu? :))
Mancare de fasole cu pastrama de porc afumataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii