Pentru ghiveciul de peste se curata pestele, se taie in bucati, se da sare si se lasa sa stea pana se pregateste zarzavatul. Se prajeste in ulei ceapa taiata felii.
Pentru ghiveciul de peste se curata pestele, se taie in bucati, se da sare si se lasa sa stea pana se pregateste zarzavatul. Se prajeste in ulei ceapa taiata felii; cand este ingalbenita se adauga un morcov, un patrunjel si telina, taiate felii; cand acestea incep sa se moaie, se adauga bulionul subtiat cu apa sau rosiile, mazarea, fasolea verde taiata in bucati, cateva boabe de piper. Cand sunt aproape fierte, se pun doua linguri de ulei si pestele si se lasa sa fiarba inabusit la cuptor. Mancarea trebuie sa fie scazuta; daca se observa insa ca scade prea tare si pestele nu este inca gata, se mai adauga putina apa.
Ghiveciul de peste se serveste rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii