Gratarul de peste cu cartofi este o mancare delicioasa si consistenta, si totusi sanatoasa. Pestele se viscereaza, se spala, apoi se presara cu sare si se lasa sa stea.
Gratarul de peste cu cartofi este o mancare delicioasa si consistenta, si totusi sanatoasa. Pestele se viscereaza, se spala, apoi se presara cu sare si se lasa sa stea pana pregatim sosul de ceapa facut din trei cepe tocate marunt, 30 g ulei, 3 rosii curatate de pielita si de samburi si tocate marunt, sare, piper, ghimbir si patrunjel tocat. Pestele il ungem cu ulei de masline, dupa care il punem pe gratar la prajit, dar necuratat de solzi. Apoi il asezam pe platou, langa el punem sosul din ceapa si cartofi care au fiert in apa clocotita timp de douazeci de minute.
Graturul de peste cu cartofi se serveste cald.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii