Curatam pestele si il taiem bucati. Curatam cartofii si morcovii si ii taiem in bucati mai mari. Spalam si dovlecelul, ardeiul si vanata apoi il taiem
Curatam pestele si il taiem bucati.
Curatam cartofii si morcovii si ii taiem in bucati mai mari.
Spalam si dovlecelul, ardeiul si vanata apoi il taiem in bucati.
Punem intr-o tava adanca bucatile de peste impreuna cu legumele taiate si fasolea verde taiate in segmente mari.
Stropim cu ulei, presaram cu sare si piper si punem tava in cuptorul incins.
Coaceti la foc potrivit cca 45 min.
Servim pestele cald cu garnitura de legume coapte si presarati deasupra patrunjelul tocat marunt.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii