Curatam pestele si il taiem bucati. Curatam cartofii si morcovii si ii taiem in bucati mai mari. Spalam si dovlecelul, ardeiul si vanata apoi il taiem
Curatam pestele si il taiem bucati.
Curatam cartofii si morcovii si ii taiem in bucati mai mari.
Spalam si dovlecelul, ardeiul si vanata apoi il taiem in bucati.
Punem intr-o tava adanca bucatile de peste impreuna cu legumele taiate si fasolea verde taiate in segmente mari.
Stropim cu ulei, presaram cu sare si piper si punem tava in cuptorul incins.
Coaceti la foc potrivit cca 45 min.
Servim pestele cald cu garnitura de legume coapte si presarati deasupra patrunjelul tocat marunt.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii