Macroul cu lamaie este o mancare cu peste foarte delicioasa si sanatoasa ce se prepara in mai putin de o ora. Macroul se curata, se spala si se sareaza.
Macroul cu lamaie este o mancare cu peste foarte delicioasa si sanatoasa ce se prepara in mai putin de o ora. Macroul se curata, se spala si se sareaza, apoi se stropeste cu otet, dupa care se lasa sa stea timp de doua ore si se clateste la jet de apa. Dupa aceea, se stoarce cu servet de hartie sau tifon curat. Turnam in tigaia teflon uleiul, apa, sarea, delicatul, piperul si zeama de lamaie, iar atunci cand clocoteste, punem pestele si il lasam sa fiarba pe o parte, apoi intoarcem pestele si il lasam sa fiarba pana scade apa.
Macroul cu lamaie se serveste cu cartofi natur si lamaie sau mamaliguta si usturoi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAzi am avut pofta de sandwich-uri calde, iar Meri mi-a zis sa le fac sub forma de friganele si am executat. :)
Friganele
Comentarii