Macrou cu orez

Pestele taiat bucati potrivite se prejesc in putin ulei. Ceapa tocata o calesti cu orezul in uleiul ramas de la peste si stingi cu 1 l apa clocotita

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Macrou cu orez

Ingrediente

  • 1 kg macrou sau un peste mai gras
  • 250 g orez
  • 2 cepe
  • 150 ml ulei
  • 100 g masline
  • sare
  • boabe de piper
  • condimente pentru peste

Mod de preparare

Pestele taiat bucati potrivite se prejesc in putin ulei. Ceapa tocata o calesti cu orezul in uleiul ramas de la peste si stingi cu 1 l apa clocotita ca sa nu stopezi fierberea. Potrivesti de sare si piper si lasi sa fiarba. Cand e aproape gata rastorni orezul in vas de yena, pui peste bucatile de peste, maslinele intregi intepate cu un ac si dai la cuptor pana se rumenesc


Se serveste cald.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc