Macrou la gatar este cel mai simplu mod in care puteti pregati acest fel de peste. Pentru ca sa iasa mancarea cu peste foarte gustoasa trebuie neaparat sa folositi si lamaie.
Macrou la gatar este cel mai simplu mod in care puteti pregati acest fel de peste. Pentru ca sa iasa mancarea cu peste foarte gustoasa trebuie neaparat sa folositi si lamaie.
Pestele se decongeleaza, se curata, se taie capul si coada si se spala in mai multe ape. Se sterge cu un stergar, se portioneaza, se condimenteaza, se ung cu ulei, se aseaza pe gratarul incins si se frig pe ambele parti.
Macroul la gratar se serveste cu sos a la grec.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii