Pentru marinata din peste se pregateste pestele la fel ca la cel prajit in ulei. Se lasa sa se raceasca. In tigaia in care s-a prajit pestele, se mai adauga ulei.
Pentru marinata din peste se pregateste pestele la fel ca la cel prajit in ulei. Se lasa sa se raceasca. In tigaia in care s-a prajit pestele, se mai adauga ulei si cand este fierbinte, se pune un varf de lingura de faina, care se stinge cu otet de vin indoit cu apa. Se adauga bulionul de rosii, foile de dafin, piperul. Pentru 1 kg de peste sunt necesare doua cesti de sos. Se potriveste gustul sarat si acru.
Marinata se poate face din crap, nisetru, morun etc.
Marinata de peste se poate servi si rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii