Pentru marinata din peste se pregateste pestele la fel ca la cel prajit in ulei. Se lasa sa se raceasca. In tigaia in care s-a prajit pestele, se mai adauga ulei.
Pentru marinata din peste se pregateste pestele la fel ca la cel prajit in ulei. Se lasa sa se raceasca. In tigaia in care s-a prajit pestele, se mai adauga ulei si cand este fierbinte, se pune un varf de lingura de faina, care se stinge cu otet de vin indoit cu apa. Se adauga bulionul de rosii, foile de dafin, piperul. Pentru 1 kg de peste sunt necesare doua cesti de sos. Se potriveste gustul sarat si acru.
Marinata se poate face din crap, nisetru, morun etc.
Marinata de peste se poate servi si rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii