Marinata din macrou este o conserva de peste si ierburi delicioasa si sanatoasa. Pestele curatat si taiat felii, presarat cu sare si stropit cu otet il lasam sa stea timp de o ora.
Marinata din macrou este o conserva de peste si ierburi delicioasa si sanatoasa. Pestele curatat si taiat felii, presarat cu sare si stropit cu otet il lasam sa stea timp de o ora. Apoi clatim pestele la jet de apa si-l asezam intr-o cratita cu partea taiata in sus, dupa care turnam peste el un bait fierbinte facut din apa, otet, sare, foi de dafin, piper si enibahar, acoperim cu un capac si lasam la racit cateva ore, apoi scoatem pestele si il amestecam cu ceapa. Ceapa curatata si taiata pestisori o calim putin in ulei timp de cinci minute, apoi stingem cu 100 ml de apa si otet sau cu 300 ml de vin alb acru. Se adauga sare, foi de dafin si lasam sa fiarba timp de 15 minute, dupa care lasam la racit. Dupa ce s-au racit, adaugam in borcane ceapa, peste si masline.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii