Merluciu la cuptor

Se curata si se taie pestele. Se spala si se scurge de apa. Stergeti-I cu servetele absorbante si presarati-l cu sare si piper. Puneti-I intr-o tava,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300g rosii cherry
  • 400g merluciu
  • 2 cepe rosii
  • 2-3 fire de tarhon
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se taie pestele. Se spala si se scurge de apa. Stergeti-I cu servetele absorbante si presarati-l cu sare si piper.

Puneti-I intr-o tava, adaugati ceapa curatata, spalata si

taiata in rondele, uleiul si supa de legume si puneti tava in cuptorul incins.

Coaceti la foc potrivit circa 25 de minute, apoi scoateti tava din cuptor si adaugati rosiile spalate si taiate in jumatati si zeama de lamaie.

Puneti si tarhonul taiat.

Se potriveste de sare si piper. Se pune din nou tava in cuptor pentru alte 10 minute.
Serviti pestele cald, cu rosii si ceapa rosie si stropiti totul cu sosul din tava.

Peste la cuptor cu rosii si usturoi

Peste la cuptor lamaie

Macrou in folie la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci